Bezy
Bezy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 10 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz drobny cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezy, Malinowe Bezy, oraz Bezy Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Białka i sól umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki( lub użyć miksera ręcznego); ubijać na średniej prędkości, aż się spieni.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i zwiększyć prędkość do średniej wysokości; ubić w cukrze 1 łyżkę na raz, a następnie dodać ekstrakt lub skórkę. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gruba, błyszcząca i utrzyma sztywne szczyty, około 6 minut.
W przypadku kolorowych ciasteczek, Zakręć kilka kropli barwnika spożywczego w bezę lub użyj małego pędzla, aby pomalować 3 długie paski barwnika spożywczego w środku torebki z ciastami. W przypadku wersji z kawałkami czekolady, delikatnie złóż Mini Chocolate chips do mieszanki.
Drop lub rury bezy zgodnie z życzeniem, o 2 cale od siebie, na przygotowanych blach do pieczenia.
W razie potrzeby posypać cukrem szlifierskim.
Piec 1 godzinę, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić bezy stać w piekarniku do wyschnięcia, około 2 godzin. Top z lub zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posypać nonpareils.