Bezy

Bezy
Bezy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 10 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz drobny cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezy, Malinowe Bezy, oraz Bezy Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Białka i sól umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki( lub użyć miksera ręcznego); ubijać na średniej prędkości, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i zwiększyć prędkość do średniej wysokości; ubić w cukrze 1 łyżkę na raz, a następnie dodać ekstrakt lub skórkę. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gruba, błyszcząca i utrzyma sztywne szczyty, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
W przypadku kolorowych ciasteczek, Zakręć kilka kropli barwnika spożywczego w bezę lub użyj małego pędzla, aby pomalować 3 długie paski barwnika spożywczego w środku torebki z ciastami. W przypadku wersji z kawałkami czekolady, delikatnie złóż Mini Chocolate chips do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Drop lub rury bezy zgodnie z życzeniem, o 2 cale od siebie, na przygotowanych blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
W razie potrzeby posypać cukrem szlifierskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
7
Piec 1 godzinę, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić bezy stać w piekarniku do wyschnięcia, około 2 godzin. Top z lub zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posypać nonpareils.
Składniki, których będziesz potrzebować
NonpareilsNonpareils
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn