Bezglutenowe Sticky Pecan Caramel Fig Cakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe lepkie Pecan Karmel Fig Cakes spróbować. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Słodkie Placki Ziemniaczane Z Lepkim Sosem Karmelowo-Orzechowym, Bezziarniste i bezglutenowe Mini karmelowe tarty orzechowe, oraz Blondie karmelowe i orzechowe bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. smarować 24 regularne kubki muffin ze skróceniem.
W dużej misce, miejsce brązowy cukier, pekan i sól. Za pomocą blendera lub widelca, pokroić w 1/2 szklanki masła, aż mieszanina będzie krucha.
Umieścić około 1 łyżkę kruchej mieszaniny na dnie każdej filiżanki muffin; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, cynamon, gałka muszkatołowa, pozostałe 1/2 szklanki masła, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Dodaj konfitury; pokonać 30 sekund. Łyżka około 1/4 Puchar ciasto ciasto na kruche mieszaniny w każdej filiżanki muffin.
Piec 20 do 25 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Wyjmij z piekarnika; natychmiast umieść regał chłodzący na górze patelni. Odwróć się do góry nogami, aby uwolnić ciasta.