Bezglutenowe Jabłkowe Serniki Streusel
Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wanilii, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batoniki Sernikowe Z Dyni Streusel, Bezglutenowe Karmelowe Batoniki Jabłkowe, oraz Sernik Jabłkowy Streusel Bary.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Wymieszać ciasto w dużej misce. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha i gruba. Rezerwy 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów; naciśnij pozostałe okruchy w dnie patelni.
W międzyczasie, w dużej misce, beat twarożek, cukier, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. W średniej misce, wymieszać nadzienie ciasto i cynamon. Łyżka równomiernie na mieszaninie twarogu.
Posypać reserved okruchy na górze.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec 35 do 40 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Fajne około 30 minut. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.