Bezglutenowe Czekoladowe Ciasta Truflowe

Bezglutenowe Czekoladowe Ciasta Truflowe
Bezglutenowe czekoladowe ciasta truflowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 558 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 46 i kosztuje $2.05 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz krystalizowany imbir, słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka Truflowe Z Ciemnej Czekolady-Bezglutenowe/Bezmleczne, Bezglutenowe Ciasto Czekoladowo-Truflowe, oraz Czekoladowe trufle miętowe ciastka Kiss {bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej szklanej misce umieść wiórki czekoladowe. W 2-filiżanka szklana ciecz miarka, krem mikrofalowy odkryte na Wysokiej 1 1/2 minuty, lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać śmietanę na chipsy czekoladowe; odstawić 5 minut. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Przechowywać w lodówce około 40 minut, mieszając co 10 minut, aż gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
KremKrem
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 46 mini kubki muffin z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
4
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Napełnij kubki Trzy Czwarte pełne (około 1 1/2 miarki łyżki stołowe każda).
5
Piec 11 do 14 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Fajne 5 minut. Ostrożnie wyjąć z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W razie potrzeby podgrzać mieszaninę czekolady w kuchence mikrofalowej na Medium (50%) 20 sekund, mieszając co 10 sekund, aż będzie gładka i konsystencja rur.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Umieść 1/2 szklanki mieszanki czekolady w ozdobnej torbie wyposażonej w okrągłą końcówkę z otworem 1/8 cala. Włóż końcówkę do górnego środka 1 ciasta, mniej więcej w połowie drogi w dół do ciasta. Delikatnie ściśnij dekorującą torebkę, ciągnąc do góry, aż ciasto lekko puchnie i nadzienie znajdzie się na górze. Powtórz z pozostałymi ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
8
Umieścić pozostałą mieszaninę czekolady w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej około 30 sekund lub tylko do czasu, aż wystarczająco miękkie, aby łyżką i ciasta glazury. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka ciepłej mieszanki czekolady nad każdym ciastem. Wierzch z dekoracjami i przechowywać luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje46
Ocena Zdrowia15
Magazyn