Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu
Bezglutenowe Red Velvet Cake może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 381 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą śmietaną ser lukier, masło, kolor żywności, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu, Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie spryskać dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, maślanka, kolor żywności, soda oczyszczona, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku chłodzącym 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Całkowicie fajne.
Umieść ciasto na talerzu. Wierzch i boki ciasta z lukrem twarogowym; posypać kakao.
Pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy.