Bezglutenowe ciasto kokosowo-marchewkowe z lukrem serowym

Bezglutenowe ciasto kokosowo-marchewkowe z lukrem serowym
Bezglutenowe ciasto kokosowo-marchewkowe z lukrem twarogowym wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 5647 kalorii, 52g białka, oraz 242g tłuszczu. Na $7.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, vanillan ekstrakt, przyprawa pumpkin pie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezglutenowe ciasto marchewkowe z serem śmietankowym lukier, oraz Bezglutenowe muffinki z ciasta marchewkowego z serem śmietankowym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn