Bezglutenowe Ciasto Cytrynowe, Migdałowe I Polenta

Bezglutenowe Ciasto Cytrynowe, Migdałowe I Polenta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe cytryny, migdały i ciasto Polenta spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 13g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe ciasto cytrynowe polentan migdałowe, Bezglutenowe ciasto rabarbarowe, cytrynowe i migdałowe, oraz Ciasto migdałowe Semolinan ze słodką glazurą cytrynową (opcja bezglutenowa) dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn