Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex®
Bezglutenowe batony z orzechami i czekoladą Chex® mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, orzeszki ziemne, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ , Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).
Instrukcje
Dno masła i boki 9-calowej kwadratowej patelni lub spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać płatki i orzeszki ziemne.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać syrop kukurydziany i cukier na średnim ogniu, stale mieszając, tylko do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę płatków w misce, mieszając do równomiernego pokrycia. Wymieszaj cukierki. Naciśnij mocno na patelni. Chłodny 1 godzina.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte.