Bezglutenowe Batoniki Z Czekoladą

Bezglutenowe Batoniki Z Czekoladą
Bezglutenowe batoniki do serników czekoladowych wymagają ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 130 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka twarogu, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batoniki Z Czekoladą, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. łyżka ciastka ciasto na dnie tylko smarowane lub rozpylone 9-calowy kwadratowy patelni; naciśnij równomiernie w dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec 15 minut. W międzyczasie, w średniej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na małej prędkości około 30 sekund lub aż do blended. Ubić wanilią i jajkami, pojedynczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż nadzienie równomiernie na częściowo upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec 28 do 32 minut dłużej lub aż nadmuchane i centrum jest po prostu ustawić. Schłodzić 30 minut na stojaku chłodzącym. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Każdą porcję skropić syropem czekoladowym. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn