Bezglutenowe babeczki zbożowe i owocowe
Jeśli masz w pobliżu 30 minut do spędzenia w kuchni, bezglutenowe babeczki zbożowe i owocowe mogą być niesamowite bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś nektar z agawy, mieszankę do pieczenia, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo niedrogie śniadanie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 9%. Podobne przepisy obejmują Mini Babeczki Z Tymiankiem Oliwkowym (Bezglutenowe, Bezzbożowe, Bez Orzechów, Paleo), Bezglutenowe pełnoziarniste muffinki Truskawkowe, oraz Babeczki Dyniowe Bez Glutenu I Ziarna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując sok wodą. Super.
W średniej misce połącz jajko, mleko i agawę. Dodaj mieszankę Wieloziarnistą i owoce. Złożyć mieszankę do pieczenia. Mieszaj tylko do połączenia. Posmaruj 12-filiżankową foremkę do muffinek nieprzywierającym sprayem do gotowania. Podziel ciasto na kubki i piecz 20 minut.