Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym bez nabiału
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe babeczki waniliowe z mlecznym maślanym lukrem waniliowym spróbować. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, tak smaczne mleko kokosowe śmietanka do kawy, cukier trzcinowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. 1357 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim, Bezglutenowe czerwone aksamitne babeczki z lukrem waniliowym, oraz Bezglutenowe Babeczki Waniliowe Z Wegańską Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Line 14 patelnie do babeczek z papierowymi wkładkami do babeczek.Mieszankę mąki przesiać, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Zestaw aside.In duża miska do mieszania, wymieszać mleko kokosowe, wodę i ocet. Odstawić na 1 minutę, aby się skrzepnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Mieszanka Mąki
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali