Bez Mąki Ciasto Czekoladowe Nutella

Bez Mąki Ciasto Czekoladowe Nutella
Bez mąki ciasto czekoladowe Nutella jest bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 291 osób. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, obrane orzechy laskowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki / Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki # SundaySupper.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 350° F. spód i boki 9-calowej patelni sprężynowej z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść dno patelni na dużym arkuszu folii i złóż folię po bokach, aby stworzyć wodoodporną uszczelkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieścić orzechy laskowe w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone, 15 do 30 sekund; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Umieść słodko-gorzką czekoladę, mleczną czekoladę i masło w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzewać, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina się stopi.
6
Wyjąć z ognia i wymieszać z Nutellą i posiekanymi orzechami laskowymi, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
7
W misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie ubijaj jajka z cukrem i solą na średniej prędkości, aż podwoi się objętość, 3 do 4 minut. Złóż 1/3 jajka do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić. Delikatnie złóż pozostałe jaja, aż nie pozostaną smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W umytej misce miksera ubij śmietanę na średniej prędkości do miękkiego szczytu, około 30 sekund. Złóż do mieszaniny czekolady, aż nie pozostanie smuga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Umieść patelnię w patelni do pieczenia i napełnij patelnię 1-calową gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
11
Piec, aż środek jest po prostu ustawić i torte nie jiggle po wstrząśnięciu, 60 do 70 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjmij patelnię springform z patelni do pieczenia i umieść na stojaku chłodzącym, aby ostygnąć około 30 minut. Schłodzić do całkowitego Ustawienia, 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
13
Umieścić czekoladę i śmietanę w kuchence mikrofalowej dowód miski i ciepła, często mieszając, aż mieszanina jest ciepła i czekolada topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Ubijać, aż mieszanina będzie gładka. Schłodzić, jeśli to konieczne, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby wystudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Lekko kurz torte z kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
16
Umieść mieszaninę czekolady w torbie rurowej wyposażonej w końcówkę i rurkę 16 zaokrąglonych kopców wielkości łyżeczki wzdłuż obwodu torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
17
Na każdym kopcu czekolady ułożyć orzech laskowy. Gdy jest gotowy do podania, Uruchom ostry nóż wzdłuż wnętrza patelni i usuń boki springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn