Wielkie ciasto Berty Bourbon Bundt wymaga około 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 499 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Mieszanka kakao w proszku, sól, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Bourbon Bundt, Tort Waniliowy Bourbon Bundt # BundtaMonth, oraz Słodkie Ziemniaczane Ciasto Bourbon Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj i mąkę 10-calową patelnią lub rurką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Beat 1 szklanka masła, ser śmietankowy, 1 szklanka cukru i 1/2 szklanki ciemnobrązowego cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż światło i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do ciasta ciasto; pokonać na średniej prędkości około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
9
Rozłóż połowę ciasta na dnie przygotowanej patelni i umieść łyżeczki nadzienia orzechowego wokół środka ciasta. Przykryć pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta, 55 do 70 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
11
Ostudzić na stojaku z drutu na około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
12
Odwrócić ciasto na talerzu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed glazury.
13
Do glazury: przesiać 1/4 szklanki kakao w proszku z 1 szklanką cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kakao W Proszku
Glazura
14
Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii, 1 łyżkę masła i 4 łyżki gorącej wody; dodać 1 do 2 łyżek wody, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Łyżka glazury na wierzchu schłodzonego ciasta.