Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa
Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, oraz Belgijska Sałatka Endywiowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; dodaj oleje, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj jabłko, rzucając dobrze; przykryć i schłodzić.
Połączyć mieszankę jabłko, endywia, i pietruszka w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu.