Bekon-Jabłko-Jalapeno Pop ' Ems
Jeśli 26 centów za porcję spada w budżecie, boczek-Jabłko-Jalapeno Pop ' Em może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 40. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, jabłko granny smith, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bekon I Jabłko Jalapeño Poppers, Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, oraz Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: 40 wykałaczek
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z
W dużej misce wymieszać i rozbić serek do
Dodać szalotki i jabłka, plus tyle soli i świeżo zmielone
czarny pieprz, jak chcesz.
Załóż plastikowe rękawiczki, żeby nie poparzyć palców
albo twoje oczy, tak jak ja. Każde jalapeno pokroić na pół wzdłuż, a następnie
Wytnij membrany lub użyj łyżki miarowej, aby je wyjąć.
Za pomocą łyżeczki lub małej szpatułki do lukru napełnij każdą
Jalapeno pół z mieszaniną twarogu; wypełnić, aż tuż nad krawędzią
jalapeno. Każdą paprykę owinąć połową boczku i zabezpieczyć wykałaczką.
Line up pop ' ems na przygotowanej blasze do pieczenia i pop do piekarnika, aż
boczek jest rumiany Na spodzie, około 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia na około 5
minut (które będą tak długo, jak można się im oprzeć). Ciesz się zimnym piwem!