Ogród Beignets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz aktywne drożdże, cukier, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser pleśniowy Homar Beignets z pikantnym kremem z awokado + warzywa ogrodowe Sauté, Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), oraz Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego) dla podobnych receptur.
Dodać cukier i drożdże; ubić do rozpuszczenia cukru. Przykryć ciepłym, wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Trzepaczka
3
Dodać mąkę i sól; ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Białka ubić w średniej misce do uzyskania piany, około 1 minuty.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ciasto zacznie bąbelkować, co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin. Mieszaj. do ahead: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
8
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę przed użyciem.
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół. Praca w partiach, dodać zielenie na patelni i wrzucić, aż zwiędnie. Gdy wszystkie warzywa zostały dodane, gotować, często mieszając, aż do miękkości i mieszanina jest prawie sucha, 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Rozłóż zielenie na pergaminowej blasze do pieczenia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
4
Drobno posiekać zieleninę; przenieść do średniej miski. Wymieszać z parmezanem i doprawić solą.
Mąkę umieścić w średniej misce. Pracując partiami, zwijaj kulki warzywne w mące, aby lekko pokryć, a następnie upuść do ciasta, obracając się, aby równomiernie pokryć. Używając 2 małych łyżek, podnieś kulki z ciasta, umożliwiając powrót nadmiaru ciasta do miski. Pracując partiami, smażyć beignets do złotego koloru, obracając od czasu do czasu, około 2-3 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.