Beanie Weenie Quesadilla Rolls

Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Beanie Weenie Quesadilla Rolls spróbować. To danie główne ma 391 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki tortilla, Indyk hot dog, skondensowana fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortilla można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Kremowa Zupa Beanie Weenie, Wormy Weenie Sandwiches, oraz Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać zupę do małej miski kuchenki mikrofalowej. Tortillę i hot doga owinąć czystą, lekko wilgotną szmatką.
Umieść zupę, tortillę i hot doga w kuchence mikrofalowej i gotuj na wysokości około 30 sekund lub aż tortilla będzie gorąca i giętka, a zupa gorąca.
Na środku tortilli umieścić hot doga i zupę; posypać serem i zwinąć. Kuchenka mikrofalowa przez dodatkowe 10 sekund, aby całkowicie stopić ser.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."