BBQ Pork & Pepper Wraps
Przepis BBQ Pork & Pepper Wraps może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 22 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 31 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 22. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, papryka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, oraz
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mięso i paprykę; gotować i mieszać 3 do 4 min. albo dopóki mięso nie przestanie być różowe.
Wymieszać z sosem barbecue. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu od 6 do 8 minut. lub do czasu ugotowania mięsa i zagęszczenia sosu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Łyżka równomiernie na tortille; roll up.