Bażant w sosie grzybowym

Bażant w sosie grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj bażanta w sosie grzybowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Pieczony bażant z dzikimi grzybami, ziemniakami i boczkiem ragout, oraz Pierś Z Bażanta Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów I Sałatką Z Trybuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić kawałki bażanta w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem papryki; polać bażantem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
PaprykaPapryka
3
Obficie posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin lub do bażanta jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn