Bayou Crostini
Bayou Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 105 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę zbożową, sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Burgery Bayou, Bayou Brownies, oraz Down-on-the-Bayou Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokrój bagietkę na 24 naboi.
Pieczywo lekko posmarować oliwą z oliwek.
Na blasze do pieczenia ułożyć krążki chleba.
Toast rundy chleba w nagrzanym piekarniku tylko do chrupiące, 5 do 8 protokół. W międzyczasie pokrój ser Brie na 24 równe kawałki.
Wyjąć tosty z piekarnika; każdą rundę przykryć plasterkiem sera Brie. Powrót crostini do piekarnika, aby stopić ser, około 5 minut.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. W żaroodpornej zapiekance wymieszaj ostrygi, masło, pozostałą oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ostrygi zaczną zwijać się na brzegach, o 5 protokół.
Usuń ostrygi; umieść jedną ostrygę na każdym crostini. Na wierzchu crostini z paskami czerwonej papryki; podawać na ciepło.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.