Batony z masła orzechowego i konopi zbożowych
Masło orzechowe i batony z konopi zbożowych to wegańskie poranny posiłek. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 72 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka specjalnych płatków k, sól koszerna, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Zbożowe Z Masłem Orzechowym, Masło Orzechowe-Batony Zbożowe, oraz Batony Zbożowe Z Chrupiącym Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trochę chipsów czekoladowych i chipsów karmelowych, stopionych razem z odrobiną masła
Linia A 9×5 calowy bochenek patelni z folią Reynolds "Release" lub użyj zwykłej folii i spryskaj ją gotowaniem spray.In miska do mieszania, wymieszać ze sobą specjalne K i konopie, rozbijając specjalne K Z Tyłu łyżki, tak aby był lekko zgnieciony. Wymieszać salt.In oddzielny 2 quart, kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski do mieszania, połączyć brązowy syrop ryżowy i masło orzechowe. Kuchenka mikrofalowa przez 30 sekund lub do miękkości i gorąca.
Dodaj wanilię, a następnie wymieszaj specjalną mieszankę K / konopi, mieszając tak, aby płatki były pokryte mieszaniną masła orzechowego.
Zeskrobać na patelnię i mocno docisnąć do prostokąta.
Przełożyć do lodówki i schłodzić przez około pół godziny.
Zdjąć z patelni, podnosząc folię.
Umieścić na desce do krojenia i pokroić w pręty.
Skropić roztopioną czekoladą lub pozostawić tak, jak jest. Wróć do lodówki i niech czekolada zestaw. Bary będą również nieco bardziej jędrne.Daje 6, 8, 12 lub 16 w zależności od Twojego pomysłu na pasek.