Batony z daktylami i plastrami pomarańczy
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Daktyle i plasterki pomarańczy mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 185 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka soli, brązowego cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pomarańczowo-Daktylowe Batony Owsiane, Pomarańcz Daktylowe Batoniki, oraz Kandyzowane Pomarańczowe Batony Daktylowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz daktyle, 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki mąki i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce, śmietany razem skrócenie i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Rozpuścić sodę oczyszczoną w gorącej wodzie, a następnie wymieszać z kremową mieszaniną.
Połączyć 1 3/4 szklanki mąki i soli; mieszać do ciasta tylko do wymieszać.
Połowę ciasta rozłożyć na dnie przygotowanej patelni. Przykryć warstwą pomarańczowego plasterka cukierków, a następnie rozprowadzić mieszaninę daty na pomarańczowym cukierku. Przykryć pozostałym cieście.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Fajne i pokrojone w kratki.