Batony Orzechowe Mallow
Batoniki orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 510 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Mieszanka wody, orzeszki ziemne, płatki ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batony Orzechowe Mallow, Batony Orzechowe Mallow, oraz Batony Orzechowe Mallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, woda, masło, i jajko, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika i posypać pianki na wierzch. Wróć do piekarnika na około 2 minuty, aby stopić pianki razem.
Wyjąć z piekarnika i umieścić patelnię na stojaku z drutu do ostygnięcia.
W rondlu, połączyć chipsy masło orzechowe, syrop kukurydziany, i masło. Mieszać na średnim ogniu, aż stopi się i dobrze wymieszać.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilii, płatki ryżowe i orzeszki ziemne.
Rozłóż równą warstwą na pianki. Pozostaw pręty do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na kwadraty.