Batony Granola z masłem orzechowym to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 133 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, staromodny owies, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batony Granola Z Masłem Orzechowym, Batony Granola Z Masłem Orzechowym, oraz Batony Granola Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Połóż 6 na 18-calowy kawałek papieru pergaminowego na patelni, pozwalając nadmiar papieru do powieszenia po bokach. Spryskać papier pergaminowy lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru