Batony Czekoladowo-Orzechowe
Czekolada Chip-masło orzechowe batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 22 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sody oczyszczonej, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, oraz Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z nonstick gotowania sprayu.
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki bazy i topping; wymieszać z małą prędkością, aż crumbly. Rezerwa 2 szklanki mieszanki okruchów do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dnie rozpylonej patelni, aby utworzyć bazę.
W małej misce, połączyć skondensowane mleko, masło orzechowe i wanilia; wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę równomiernie na bazie.
Posypać kawałkami czekolady i orzeszkami ziemnymi.
Posypać zarezerwowaną mieszaninę okruchów na górze; delikatnie przycisnąć.
Piec w temperaturze 177°. przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Środek nie zostanie ustawiony. Schłodzić 1 godzinę 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.