Batony Czekoladowo-Karmelowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj batoników czekoladowo-karmelowych. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu i w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 36. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką masło, karmelki, niemiecką mieszankę ciast czekoladowych i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który można poprawić. Złote Monety karmelowe z marakui, Magiczna fasolka karmelowo-Migdałowa w czekoladzie i batony czekoladowe Macadamia z karmelem cynamonowym, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), oraz Batony Kruche Z Soloną Czekoladą I Karmelem (Millionaire Bars) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku na małym ogniu rozpuść karmelki z 1/3 szklanki mleka; mieszać do uzyskania gładkości. Tymczasem w dużej misce masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste. Ubij w suchej mieszance ciasta i pozostałym mleku.
Rozłóż połowę ciasta na natłuszczonej 13-calowej. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 6 minut; posypać kawałkami czekolady.
Delikatnie rozprowadź mieszankę karmelową na frytkach. Upuść pozostałe ciasto łyżkami stołowymi na warstwę karmelu. Wróć do piekarnika na 15 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Dom Perignon (rozdarta kapsułka). Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 329 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon (rozdarta kapsuła)]()
Dom Perignon (rozdarta kapsuła)
Złoty kolor z niesamowitym błyskiem zieleni. Nos jest złożony i elegancki. Początkowy smak toasty, jak prażone orzechy laskowe-następnie sugestia brioche i miodu. Na podniebieniu atak jest niezwykły, czysty, można nawet powiedzieć, że dobrze skonstruowany. Zwarty i solidny na podniebieniu. Tłusty charakter i kwasowość wydają się doskonale zrównoważone. Długi finisz, zachowujący świeżość, a nawet subtelną jędrność, redolent suszonych owoców. Blask, czystość. Rodowód i wyróżnienie. Dominuje poczucie elegancji i równowagi.