Czekolada żurawina batony Nanaimo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, kokos, wafle Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cakespy: Potrójne Batony Czekoladowe Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać dolną warstwę: topić pierwsze 3 składniki w górnej części podwójnego kotła.
Dodać jajko i wymieszać do ugotowania i zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m's
3
Zdjąć z ognia. Wymieszaj z okruchami, kokosem i kawałkami żurawiny. Naciśnij mocno do ungreased ale pergamin pokryte 8 "x 8" patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Umieść patelnię w lodówce na około 20 minut do pół godziny, lub do momentu, gdy mieszanina ustawi się i osiągnie w przybliżeniu temperaturę pokojową (nie chcesz, aby następna warstwa po prostu topiła się na niej!).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Przygotować środkową warstwę: masło śmietankowe, śmietana, budyń w proszku i cukier puder dobrze razem. Beat until light. Wymieszać kawałki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder Budyniowy
żółty Owocowy Roll-up
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
świeża Resztka
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
6
Rozprowadź na dolnej warstwie, zapewniając równą warstwę. Chcesz rozprowadzić go tak płasko i równomiernie, jak to możliwe, aby górna warstwa czekolady leżała dość płasko na górze. Zwróć patelnię do lodówki podczas przygotowywania górnej warstwy; schładzanie sprawi, że środkowa warstwa będzie bardziej jędrna, aby nie stopiła się po wlaniu polewy czekoladowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Przygotować wierzchnią warstwę: roztopić czekoladę i masło na małym ogniu. Super. Po ostygnięciu, ale nadal płynny, zalać drugą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeża Resztka
8
Posypać żurawinę (i trochę kokosa też, jeśli chcesz) na wierzchu, podczas gdy czekolada jest jeszcze miękka i błyszcząca (nie będą przylegać, jeśli czekać, aż stwardnieje lub ostygnie) i schłodzić w lodówce, aż polewa ma ustawione. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij z lodówki i pozwól zbliżyć się do temperatury pokojowej przed krojeniem na pręty; jeśli pociniesz, gdy mieszanina jest jeszcze zimna, górna warstwa może pęknąć. Nadal smakują dobrze, ale najlepiej, aby uzyskać czyste plastry, chcesz pokroić batony, gdy są chłodne, ale nie zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)