Batony Butterscotch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Butterscotch bary spróbować. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, masło Betty pecan ciasto mix, gruba sól morska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Butterscotch, Butterscotch & Oat Bars, oraz Batony Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W małej misce lub 2-filiżanki miarki, wymieszać polewę i 1 łyżkę suchej mieszanki ciasta. W dużej misce, wymieszać razem pozostałe suche ciasto wymieszać, masło i jajko, za pomocą widelca, aż crumbly. Rezerwa 1 szklanka mieszanki okruchów. Używając kawałka plastikowej folii na mieszaninie okruchów, naciśnij pozostałą mieszaninę na dnie i 1/2 cala w górę boków nieoczyszczonej 9-calowej kwadratowej patelni; usuń okład.
Wlać polewy na skorupie w ciągu 3/4 cala krawędzi.
Posypać reserved 1 szklanka mieszanki okruchów.
Piec 22 do 26 minut lub do jasnego złotego koloru. Ostudzić 10 minut; poluzować brzegi Skórki nożem. Ochłodzić całkowicie, około 50 minut.
Posypać grubą solą. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Sklep objęty.