Prawie Caramel de Lite bary trwa około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 3G białka, oraz 15g tłuszczu. Za 44 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 24. Mieszanka pianek, mieszanki ciast czekoladowych, kawałków czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 177 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Lemon Bars Lite, Złote Monety karmelowe z marakui, Magiczna fasolka karmelowo-Migdałowa w czekoladzie i batony czekoladowe Macadamia z karmelem cynamonowym, oraz Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię jellyroll o wymiarach 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Połącz mieszankę ciasta i roztopione masło w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Mieszaj do równomiernego zwilżenia, a następnie wciśnij do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Ułóż chipsy czekoladowe, chipsy toffi, miniaturowe Pianki i kokos na skórce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki Mini
Chipsy Z Toffi
Czekoladowe Chipsy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ferrari Perle. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.