Batoniki Z Czekoladą Imbirową

Batoniki Z Czekoladą Imbirową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać imbir czekolady Chip bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 216 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanilii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową, Gorzka Czekolada Brązowo Masło Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Batoniki Czekoladowe Z Soloną Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 F. masło 9-na-13-calową patelnię do pieczenia i wyłożyć ją z 2 skrzyżowanymi kawałkami pergaminu, pozostawiając zwis ze wszystkich stron. W dużej misce wymieszać mąkę, imbir, cynamon, goździki, sodę oczyszczoną i sól. Mikser elektryczny, ubić masło i cukry, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka i wanilię i ubić do połączenia. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Wymieszać w czekoladzie chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
4
Rozprowadzić ciasto równomiernie na przygotowanej patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 50 minut. Całkowicie ostudzić na patelni, a następnie pokroić na 32 paski (8 rzędów po 4 rzędy). Owijanie: szczelne uszczelnienie pojemnika na wynos utrzyma pręty wilgotne i żujące. (Moczyć pojemniki w ciepłej wodzie z mydłem, aby usunąć klej z etykiet.) Owiń kokardką i spersonalizuj ręcznie naklejką. Zamrażanie: zamiast pieczenia ciasta, zamrozić na patelni do 2 miesięcy. Aby upiec, postępuj zgodnie z instrukcjami receptury, Pieczenie z zamrożonych i użyj górnego końca zakresu czasowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn