Batoniki Z Czekoladą Imbirową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać imbir czekolady Chip bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 216 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanilii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową, Gorzka Czekolada Brązowo Masło Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Batoniki Czekoladowe Z Soloną Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. masło 9-na-13-calową patelnię do pieczenia i wyłożyć ją z 2 skrzyżowanymi kawałkami pergaminu, pozostawiając zwis ze wszystkich stron. W dużej misce wymieszać mąkę, imbir, cynamon, goździki, sodę oczyszczoną i sól. Mikser elektryczny, ubić masło i cukry, aż puszyste.
Dodać jajka i wanilię i ubić do połączenia. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia.
Wymieszać w czekoladzie chipsy.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na przygotowanej patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 50 minut. Całkowicie ostudzić na patelni, a następnie pokroić na 32 paski (8 rzędów po 4 rzędy). Owijanie: szczelne uszczelnienie pojemnika na wynos utrzyma pręty wilgotne i żujące. (Moczyć pojemniki w ciepłej wodzie z mydłem, aby usunąć klej z etykiet.) Owiń kokardką i spersonalizuj ręcznie naklejką. Zamrażanie: zamiast pieczenia ciasta, zamrozić na patelni do 2 miesięcy. Aby upiec, postępuj zgodnie z instrukcjami receptury, Pieczenie z zamrożonych i użyj górnego końca zakresu czasowego.