Batoniki Z Ciemnej Czekolady
Batoniki z ciemnej czekolady mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 30. Przepis ten zachwycił 77 osób. Jeśli masz masło, Nestle® Toll house ® kęsy czekoladowe, sól i kilka innych składników na rękę, można go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Batoniki Czekoladowe Krówki Okruchy, Batoniki Czekoladowo-Malinowe, oraz Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia.
Ubij masło w dużej misce miksera, aż będzie kremowe. Ubić w mące, cukrze i soli, aż kruchy. Z mąką palców, naciśnij 2 szklanki mieszaniny okruchów na dnie przygotowanej patelni do pieczenia; rezerwy pozostałej mieszaniny.
Piec przez 10 do 12 minut lub aż krawędzie będą złocisto brązowe.
Połącz 1 szklankę kęsów i słodzone mleko skondensowane w małym rondlu o dużej wytrzymałości. Ogrzać na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Rozprowadzić na gorącej skórce.
Wymieszać orzechy i pozostałe 2/3 szklanki kęsów do zarezerwowanej mieszaniny okruchów; posypać nadzieniem czekoladowym.
Piec przez 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.