Batoniki Morelowe Z Czekoladą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady chipsy morelowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 263 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Batoniki Z Czekoladą Morelową, Morelowe, pistacjowe i czekoladowe batoniki, oraz Batony czekoladowo-morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Lekko pokryj 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia z warzywnym sprayem do gotowania. Używając miksera elektrycznego, ubij masło i jasnobrązowy cukier razem, aż będą lekkie i puszyste. Ubić jajka i wanilię.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon i zmiksuj na gładką masę. Łyżką wymieszaj owies, wiórki czekoladowe i morele. Nacisnąć ciasto na patelnię i piec 25 do 30 minut lub aż wierzch będzie złoty i ciasto zacznie odrywać się od boków patelni. Środek powinien być lekko miękki. Schłodzić na stojaku z drutu przez 15 minut.
Pokroić na 18 barów, gdy jeszcze ciepłe, a następnie ostudzić całkowicie przed wyjęciem z patelni.