Czekoladowe batoniki wiśniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz jajko, migdały, kakao do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Batoniki czekoladowo-wiśniowe, oraz Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć mąkę, cukier i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój w maśle, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Dodaj jajko i ekstrakt z migdałów do wymieszania. Odstawić 1 filiżankę do polewy. Naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nasmarowanego 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia. Ostrożnie wierzch nadzieniem z ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed cięciem na bary.