Batoniki Czekoladowo-Owsiane Do Żucia
Batony czekoladowo-owsiane do żucia mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, szybkie gotowanie owsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Batoniki zbożowe i owsiane do żucia No-Bake, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batoniki owsiane blueberry bananan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-lub 9-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu.
W 1-kwartowym ciężkim rondlu podgrzewaj składniki napełniające na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
W dużej misce, wymieszać mąkę, 1/2 szklanki owsa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; odstawić. W średniej misce, wymieszać jajko, brązowy cukier, olej i wanilia z widelcem, aż będzie gładka; wymieszać do mieszaniny mąki. Rezerwy 1/2 Puchar ciasta w małej misce do polewy.
Pozostałe ciasto wkleić na patelnię (jeśli ciasto jest lepkie, spryskać palcami sprayem do gotowania lub pyłem z mąką).
Rozprowadzić nadzienie na cieście.
Dodać 2 łyżki owsa i masło do zarezerwowanego ciasta.
Wymieszać z blenderem lub widelcem do dobrze wymieszanego ciasta.
Umieścić małe kawałki mieszanki równomiernie na nadzieniu.
Piec 20 do 25 minut lub do góry jest złoty i jędrny. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.