Czekoladowo-miętowe batony kruche wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 60 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, kakao w proszku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Kruche Ciasto Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Kruche, oraz Czekoladowo-Miętowe Kruche Pieczywo.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym lub misce, wir lub wymieszać mąkę, kakao w proszku, 1/2 szklanki cukru pudru, i brązowy cukier i sól, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Papier Ryżowy
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić 1 szklankę masła na 1-calowe plastry; dodać do mieszaniny mąki i wirować lub wcierać palcami, aż mieszanina zostanie zmieszana i krucha.