Batoniki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Batoniki Brownie Chocolate Chip, Candy Bar-Batoniki, oraz Popcorn i batoniki z cukierkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, beat brązowy cukier, cukier granulowany, masło i skracanie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do światła i puszyste, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić wanilią i jajkiem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Skracanie
Wanilia
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
Na małej prędkości ubijaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, aż ciasto uformuje się. Łyżką wymieszać cukierki czekoladowe i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Czekoladowe
Soda Oczyszczona
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Sól
3
Ciasto rozłożyć na patelni o wymiarach 13x9 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 15 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.