Batoniki Czekoladowe Cukierki

Batoniki Czekoladowe Cukierki
Batoniki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Batoniki Brownie Chocolate Chip, Candy Bar-Batoniki, oraz Popcorn i batoniki z cukierkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, beat brązowy cukier, cukier granulowany, masło i skracanie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do światła i puszyste, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić wanilią i jajkiem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Na małej prędkości ubijaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, aż ciasto uformuje się. Łyżką wymieszać cukierki czekoladowe i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
3
Ciasto rozłożyć na patelni o wymiarach 13x9 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 15 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn