Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu)

Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu)
Czekoladowo-Kokosowe batoniki chrupiące (bez pianek) to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1027 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka nektaru z agawy, płatki z brązowego ryżu, bezmleczne chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Batoniki Chrupiące Z Czekoladą, Podwójne Czekoladowe Batoniki Z Pianką, oraz Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj patelnię 8 x 8 (ja używam szkła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Umieść 1-1 / 2 szklanki kokosa w małym robocie kuchennym lub młynku do przypraw (patrz moje notatki powyżej), i whiz, aż grudki i zamienia się w pastę z odrobiną oleju resztkowego (około 1 do 3 minut). Nie zatrzymuj się krótko. To musi być masło i olej!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
W małym rondelku umieścić pastę kokosową/olej kokosowy, dodać miód i wanilię, ubijając na średnim ogniu (nie ulegaj pokusie podkręcenia ognia!), aż będzie gładka, a cały pozostały olej zostanie włączony (około 3 do 5 minut). Mieszanina będzie gęsta i lepka (coś jak stopione pianki), ale gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia, wymieszać z chrupiącym płatkiem ryżowym i pozostałą 1/4 szklanki rozdrobnionego kokosa. Będzie gęsty, jak chrupiące smakołyki ryżowe, ale powinien łączyć się z delikatnym mieszaniem.Naciśnij chrupiącą mieszankę równomiernie na patelni do pieczenia. W razie potrzeby możesz użyć folii lub papieru pergaminowego między rękami a mieszanką, naciskając ją, aby uniknąć przyklejenia.Schłodzić smakołyki w zamrażarce przez 10 do 15 minut (nie dłużej).Podczas schładzania rozpuść 1/2 szklanki chipsów czekoladowych w misce (podgrzewam je przez 1 minutę, a następnie energicznie mieszam, aż będą gładkie). Możesz potrzebować więcej w zależności od tego, jak gorliwy jesteś przy zanurzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Ryżowe DmuchanePłatki Ryżowe Dmuchane
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Pokrój chrupki na kwadraty lub pręty, duże lub małe. Dowolny kształt, jakiego pragniesz! Zwykle robię 8 dłuższych batonów lub 12 mniejszych smakołyków.Dip bary / smakołyki w czekoladzie, a następnie włączyć je czekolady do góry i umieścić je na talerzu, podczas gdy czekolada wyschnie.W razie potrzeby posyp smakołyki kokosem, gdy czekolada jest jeszcze mokra.Lubię przechowywać je w lodówce lub zamrażarce, aby były chrupiące, ale będą również przechowywać w temperaturze pokojowej. Tylko nie oczekuj, że będą trwać zbyt długo ... te szybko się jedzą w moim domu!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn