Bass Agrodolce z kabaczkiem Spaghetti i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bass Agrodolce ze spaghetti i grzybami. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Mieszanka pomidorków koktajlowych, grzyby, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bas w paski w sosie Agrodolce, Spaghetti Squash Z Pieczarkami I Kapustą, oraz Spaghetti Squash z pieczarkami i Marinarą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek, rozmaryn, całe ząbki czosnku i płatki pieprzu w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż czosnek będzie miękki, 8 minut. Odstawić 1 łyżkę oleju czosnkowego.
Dodać ocet i cukier na patelni; dusić na średnim ogniu, aż syropy i karmelizowane, 5 protokół.
Połowę squasha wzdłuż i usunąć nasiona.
Pokrojone boki posmarować olejem czosnkowym i doprawić solą i pieprzem.
Umieść pokrojone bok do góry w naczyniu do pieczenia i smażyć do miękkości, 1 godzinę. Zmniejsz piekarnik do 20
Trzymać squash ręcznikiem; za pomocą widelca, zdjąć mięso w pasmach i umieścić w naczyniu do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem, przykryć folią i ogrzać w piekarniku.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, doprawić solą i gotować, mieszając, aż rumiane, 10 protokół.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni; dodać pomidory i wrzucić, aż blister.
Dodać 1 łyżkę sosu agrodolce i odrobiną wody; przykryć i gotować, aż pomidory pękną, 5 protokół. Grzyby odstawić na patelnię i rozgrzać.
Tymczasem doprowadzić 1 cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu. Przyprawić rybę solą i pieprzem, a następnie umieścić w bambusowym lub składanym naczyniu na parze nad wodą; przykryć i gotować na parze, aż prawie się ugotuje, 5 do 6 minut.
Wyjąć z ognia i zachować pod przykryciem, aby zakończyć gotowanie, 2 do 4 protokół.
Na każdym z 4 talerzy umieść filet rybny; dodaj kabaczka, grzyby i pomidory.
Podawać z dodatkowym sosem i karmelizowanym czosnkiem.