Bas w paski z warzywami szafranowymi i przyprawionymi brokułami Rabe

Bas w paski z warzywami szafranowymi i przyprawionymi brokułami Rabe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj paski bas z warzywami szafranowymi i przyprawionymi brokułami Rabe spróbować. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 37g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz oliwki picholine, rzodkiewki, filety basowe w paski hodowlane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym, Smażony bas w paski z letnimi warzywami, oraz Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zmielić pierwsze 5 składników w młynku do przypraw.
2
Przenieść do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać masło i koncentrat pomidorowy; wymieszać, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czosnek umieścić w małym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Skropić 1 łyżeczką oleju, przykryć szczelnie folią i piec do miękkości, około 30 minut. Fajne; d
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
W moździerzu ułożyć prażony czosnek, pozostałe 2 łyżki oliwy, oliwki, kapary, rodzynki, anchois i pokruszoną czerwoną paprykę. Mash z tłuczkiem aż grube puree formy. (Alternatywnie, przetwarzaj w mini procesorze, aż do postaci gruboziarnistego puree.) Czy z wyprzedzeniem przyprawiony puree może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
5
Przełożyć do małej miski i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Gotować brokuły rabe w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż łodygi są chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Odcedzić, naciskając na brokuły rabe, aby uwolnić nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać przyprawy puree i wrzucić do herbu. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
10
Odstawić w temperaturze pokojowej.
1
Doprowadzić bulion do wrzenia w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj kalafior, squash i rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Posypać solą i pieprzem. Przykryć i dusić 3 minuty. Odsączyć, dodać 6 łyżek masła szafranowego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie i bulion lekko zgęstnieje, często mieszając, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
SzafranSzafran
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
W międzyczasie posyp rybę solą i pieprzem, a następnie zanurz w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w każdej z 2 dużych patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Miejsce 3 filety, strona skóry w dół, w każdej patelni i gotować, aż brązowy, o 3 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Warzywa i bulion podzielić na 6 płytkich misek do zupy. Na wierzchu filet rybny, Skórka do góry. Top z przyprawy brokuły rabe i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

6trochę posiekanej cukiniiMąka uniwersalna (do pogłębiania)Mąka uniwersalna (do pogłębiania)4filetyfilety z sardeli, opłukanefilety z sardeli, opłukane1warzywo (np. szpinak)AnyżekAnyżek1bunchbrokuły rabe (rapini; około 1 funt), pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastrybrokuły rabe (rapini; około 1 funt), pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) masło, temperatura pokojowa(1 kij) masło, temperatura pokojowa2Spód: okruszki z herbatników grahamkapary odsączonekapary odsączone1duża głowakalafior pokrojony w małe różyczkikalafior pokrojony w małe różyczki3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania2warzywo (np. szpinak)bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści1warzywo (np. szpinak)mielony świeży tymianekmielony świeży tymianek3ząbki czosnku, nieobraneząbki czosnku, nieobrane6trochę posiekanej cukiniiŚredniej wielkości suszone w solance zielone oliwki; dostępne w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistycznąŚredniej wielkości suszone w solance zielone oliwki; dostępne w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekane oliwki Picholine * lub inne zielone oliwki utwardzone w solancegrubo posiekane oliwki Picholine * lub inne zielone oliwki utwardzone w solance3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerzodkiewki w plasterkachrzodkiewki w plasterkach2Spód: okruszki z herbatników graham1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1warzywo (np. szpinak)suszona kruszona czerwona paprykasuszona kruszona czerwona papryka0warzywo (np. szpinak)(skąpe) nici szafranowe(skąpe) nici szafranowe1kilogramyfilety basowe hodowlane w paski ze skórąfilety basowe hodowlane w paski ze skórą2warzywo (np. szpinak)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1warzywo (np. szpinak)całe białe ziarna pieprzucałe białe ziarna pieprzu21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejżółty squash, pokrojony w kostkę 1/2 calażółty squash, pokrojony w kostkę 1/2 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn