Bary Śniadaniowe Butterscotch
Bary śniadaniowe Butterscotch mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 8. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złote siemię lniane, wyparowane kryształy soku z trzciny cukrowej, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muffinki Śniadaniowe Z Podwójną Czekoladą, Batony Butterscotch, oraz Batony Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa patelnia z folią zapobiegającą przywieraniu lub spray z natryskiem do gotowania.
Ułożyć orzechy na blasze do pieczenia i piec przez 7 do 8 minut lub do aromatycznego. Ochłodzić całkowicie, więc chop.In duża miska do mieszania, ubić masło i oba cukry, aż kremowy. Ubij miód, wanilię i jajko, a następnie dodaj sodę oczyszczoną i sól i ubijaj, aż dobrze wymieszasz.
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż zostanie zmieszana, następnie dodać płatki, owies, tosty pekan i chips.In w osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, a następnie dodaj do mieszaniny masła i mieszaj aż do wymieszania. Wymieszaj płatki, owies, siemię lniane (jeśli używasz) orzechy i chipsy czekoladowe.Naciśnij tę mieszaninę na patelni i piec na środkowej półce przez 20 minut lub do złotego koloru.
Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez 15 minut, a następnie podnieść z patelni i zdobyć (nie oddzielać) na 8 barów.
Niech ostygnie całkowicie. Tekstura poprawia się nieco po batonach są całkowicie chłodne, więc nie polecam jeść je na ciepło.