Bary Noir

Bary Noir
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj barów Noir. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka mielonego cynamonu, Podwójna czekolada mix cookie, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Brownies Pinot Noir, Brownies Pinot Noir, oraz Pumpkin Pie Noir, naprawdę bogaty i naprawdę dobry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić na dnie patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 12 do 15 minut lub tylko do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym roztopić 2 łyżki masła i 3/4 szklanki czekolady na średnim ogniu, stale mieszając. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W dużej misce, beat twarogu i pozostałych 6 łyżek masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Na małej prędkości, ubić w cukrze pudrze, cynamonie i wanilii, aż do wymieszania. Ubij schłodzoną czekoladę na średniej prędkości, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż nadzienie na schłodzonej podstawie. Przykryć; przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
7
W rondlu 2-ćwiartkowym, rozgrzać śmietanę, 2 szklanki chipsów czekoladowych,1/4 szklanki masła i espresso w proszku na średnim i małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia i wygładzenia. Ostudzić do letniej, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Polewać nadzieniem polewą czekoladową; rozłożyć na pokrycie batoników. Przechowywać w lodówce odkryte aż Zestaw, co najmniej 2 godziny lub na noc. W przypadku prętów pociąć mokrym nożem na 9 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn