Bary Nanaimo babci Chase

Bary Nanaimo babci Chase
Grandma Chase 's Nanaimo Bars to hor d' oeuvre, który serwuje 60. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 63 kalorie. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 32 powie, że trafił w sedno. Ten przepis od Allrecipes wymaga okruchów krakersów graham, cukru, mleka i jajka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Nasmaruj naczynie o wymiarach 9x13 cali. Aby zrobić skórkę, umieść 1/2 szklanki masła w dużym rondlu i rozpuść na małym ogniu. Dodaj cukier, kakao w proszku i ekstrakt waniliowy, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdejmij z ognia, wymieszaj jajko, aż mieszanina będzie dobrze połączona, a następnie dodaj okruchy krakersów graham i orzechy włoskie. Zapakuj mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia, wygładź w równą warstwę i wstaw do lodówki do ostygnięcia, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Zrób nadzienie: ubij cukier cukierniczy, 1/2 szklanki zmiękczonego masła, mieszankę budyniową i mleko, aż nadzienie będzie gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MasłoMasło
MlekoMleko
4
Rozłóż nadzienie na schłodzonej skórce i wróć do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Do polewy rozpuść czekoladę z 2 łyżkami masła na bardzo małym ogniu i mieszaj, aż mieszanina będzie ciepła (nie gorąca) i nadająca się do nalewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
6
Wylej polewę na schłodzone nadzienie, w razie potrzeby rozprowadzając polewę przesuniętą szpatułką lub nożem, aby całkowicie przykryć polewę. Włóż naczynie do lodówki, aby schłodzić polewę przez około 15 minut. Gdy polewa ostygnie, ale jeszcze nie jest twarda, pokrój w kwadraty; wróć do lodówki, aby zakończyć chłodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn