Bary Nanaimo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Nanaimo bary spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Jeśli masz wanilię, cukier puder, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A 9 calowy kwadratowy patelnia z folią nonstick lub pergaminem paper.In w dużej misce wymieszać roztopione masło, cukier i kakao. Wymieszać z jajkiem i wanilią. Gdy gładka, dodać okruchy, orzechy włoskie i Kokosowe. Naciśnij mieszankę okruchów szczelnie na patelni i piec przez 10 minut.
Let cool completely.In w misce wymieszaj masło i cukier puder, a następnie ubijaj mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta. Ubić wanilią, puddingiem i mlekiem.
Rozprowadzić nadzienie na ostudzonej skórce, a następnie schłodzić przez około godzinę.Przygotuj polewę. Roztopić masło lub skracać z kawałkami czekolady.
Wlać górną część batonów i schłodzić, aż batony zaczną się ustawiać. Zanim czekolada staje się zbyt trudne, wynik batony w kwadraty.