Bardzo Stary Klopsik

Bardzo stary klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, cebula, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Zmiksuj mieloną wołowinę z wodą i mlekiem w dużej misce, używając rąk, aż wołowina będzie równomiernie nawilżona.
Wymieszać bułkę tartą, cebula, marchew, jabłko, i jajko do mieszaniny wołowiny, aż równomiernie zintegrowane.
Uformować mieszaninę wołowiny w bochenek.
Przenieść klopsy do głębokiego naczynia do pieczenia; namiot z arkuszem folii aluminiowej.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę; wyjąć namiot foliowy i piec, aż nie rozjaśni się środek, około 30 minut więcej.