Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj Mini pączków bananowo-czekoladowych. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 83 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Masło Orzechowe Banan Chocolate Chip Pieczone Pączki, Chocolate Chip Banana Mini Loaves, oraz Chocolate Chip Banana Mini Muffiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Obficie płaszcz mini pączek patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
W osobnej misce ubić tłuczone banany, jogurt, olej roślinny, brązowy cukier, jajka i wanilię. Wymieszać mieszaninę bananów do mieszaniny mąki, aż tylko połączone; wymieszać w czekoladzie.
Wymieszać granulowany cukier i pozostałą 1/4 łyżeczki cynamonu w innej płytkiej misce. Zanurz jedną stronę każdego pączka w maśle, pozwalając nadmiar kapać, a następnie natychmiast zanurz go w cukrze cynamonowym. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania