Bakłażan Balsamiczny Szkliwiony

Bakłażan Balsamiczny Szkliwiony
Balsamiczny-szkliwiony bakłażan dziecięcy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka bakłażanów dla niemowląt, sól i pieprz, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cebula Balsamiczna Szkliwiona, Cebula Balsamiczna Szkliwiona, oraz Balsamiczne Szkliwione Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej zadaszony grill gazowy do wysokości. Doprowadzić ocet do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu. Gotować szybko, aż zmniejszy się do około 1 / 2cup, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój bakłażany na pół wzdłuż, pozostawiając dołączone łodygi. Użyj małego noża, aby zdobyć ciało w krzyżowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Gdy sos zmniejszy się, zdjąć z ognia i wymieszać z miodem i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiódMiód
SOSSOS
4
Szczotkuj stronę ciała każdego bakłażana w połowie obficie glazurą i obficie doprawiaj solą i pieprzem. (Jeśli używasz większych bakłażanów, pędzel i doprawić obie strony plasterków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BakłażanBakłażan
GlazuraGlazura
5
Grill olej dobrze, i umieścić bakłażany, strona ciała w dół, na grillu; wyłączyć palnik bezpośrednio pod. Zmień inne palniki na średnie. Zamknij pokrywę. Bakłażany gotować przez 10 do 12 minut, obracając raz. Po zakończeniu bakłażany będą lekko zwęglone i łatwo Przekłute nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
6
Posmaruj więcej glazury i obficie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GlazuraGlazura
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn