Wspaniały gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $14.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 1384 kalorie, 124g białka, oraz 70 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Jamie Oliver ma 85 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz leszcz, majonez, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bajeczne ciasto rybne, Moms Fabulous Slow Cooker Gulasz, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).
Instrukcje
1
Jego warto spróbować zdobyć szafran dla tego jednego jego dostępne z większości delikatesów i dobrych supermarketów. Nie jest tani, ale pamiętaj, że nie potrzebujesz wiele, aby urozmaicić danie. Upewnij się, że używasz szerokiej patelni, aby wszystkie ryby miały kontakt z rosołem pomidorowym. Jeśli go nie masz, spróbuj użyć wysokiej jednostronnej tacy do pieczenia, z inną tacą jako lid.To zrobić szafran aoli, rozbić ząbek czosnku, mały wycisk soku z cytryny, a szafran (jeśli jest używany) z niewielką szczyptą soli w tłuczku i moździerzu lub shakerze smakowym, aż zamieni się w papkę.
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj łyżkę majonezu i ponownie Funt. Wymieszać resztę majonezu. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem.Daj małże i małże dobrze umyć w dużej ilości czystej zimnej wody i szoruj lekko brudne szczotką do szorowania, ściągając wszelkie niedźwiedzie. Jeśli są takie, które nie są szczelnie zamknięte, daj im ostry kran. Jeśli nie zamkną, wyrzuć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Rozgrzać duży, szeroki rondel lub garnek do duszenia i zalać odrobiną oliwy z oliwek. Resztę czosnku pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju na lekko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać wino, pomidory i łodygi bazylii i doprowadzić do wrzenia. Dusić delikatnie przez 10 do 15 minut, aż płyn zmniejszy się trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj wszystkie ryby i skorupiaki w jednej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Wrzuć rybę do płynu i załóż pokrywkę. Gotować delikatnie przez około 10 minut lub aż wszystkie małże i małże zostaną otwarte i filety rybne i langusty lub krewetki są gotowane przez. (Odrzuć wszelkie małże lub małże, które nie otwierają się.) Pieczywo na gorącej patelni i wyjąć miski do serwowania. W każdej misce umieść kawałek tosta i polej zupę na wierzchu, upewniając się, że ryba jest podzielona mniej więcej równomiernie. Top każdej misce z niektórych szczytów kopru włoskiego, liście bazylii, mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i duży kropla szafranu aoli.Tip
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Langustynki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Pudełko Suszonego Spaghetti
Szafran
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.