Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, buraki dla niemowląt, anchois i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.
Wrzucić buraki i 2 łyżki. olej razem w średnim naczyniu do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, około 25 minut. Buraki obrać, gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, a następnie zmniejszyć o połowę lub ćwierć, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół