Babeczki Z Kremem Cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj babeczki z kremem cytrynowym. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Mieszanka betty whipped vanilla lukier, betty whipped butter cream lukier, marshmallow creme, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemon Creme Oreo Cheesecake Cupcakes, Babeczki piernikowe z kremem cytrynowym Chantilly, oraz Babeczki Crême Bruleé.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych kubków na muffinki. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Powoli obracając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
W małej misce wymieszać składniki nadzienia. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
W średniej misce, wymieszać razem 1 pojemnik lukier śmietana masło, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Lodowe babeczki.
Posypać gwiazdami. Przechowywać luźno przykryte.