Babeczki PB & J
Przepis PB & J Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, mleko, złotą mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Babeczki z sorgo z pomarańczową Whiskey bitą śmietaną-babeczki z Dzikiego Zachodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdej z 32 mini filiżanek do muffinek. Smar lub spray papierowe kubki do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W osobnej misce, beat masło orzechowe, jajko i cukier z trzepaczką aż połączone; beat w mleku.
Za pomocą trzepaczki ubijaj mokre składniki na suche, aż do połączenia (nie przegryzaj).
Napełnij papierowe kubki do pieczenia 2/3 pełne z ciasta.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 minut; wyjąć do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie ubić składniki lukier trzepaczką, aż będą gładkie i dobrze połączone.
Każdą babeczkę posmarować lukrem.